Sukukokous 2021

Kuntun Sukuseuran 16. sukujuhla pidettiin lauantaina 21.8.2021 Orilammen majalla Kouvolassa


  • Säätiedotuksen mukaan lauantaina iltapäivällä saattaa tulla sadekuuro risteilyn aikaan. Veneessä on katto. Sadevarusteita kannattaa kuitenkin ottaa varalta mukaan veneeseen tultaessa ja lähdettäessä.

  • Kouvolan alueella ei ole voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan mahdollisuuden turvavälien pitämiseen.

  • Katso lisää vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin sivun alaosasta.


Kuntun sukuseuran 30-vuotisjuhla järjestetään kauniissa rantamaisemissa Kouvolassa Orilammen majalla. Paikka sijaitsee Kouvolan keskustasta Mäntyharjuun vievän tien varrella Vuohijärven rannalla lähellä Repoveden kansallispuistoa. Orilammen majalta on lyhyt matka Kuntunvuorelle sekä Kuntun kulta-aarteen väitetylle kätköpaikalle. Ohjelmaan sisältyy järviristeily Repovedelle ja kulta-aarteen kätköpaikalle. Meille on varattu koko päiväksi käyttöömme tilava Vuohijärvisali, jossa on mahdollisuus pitää turvavälejä. Orilammen majalla voi myös halutessaan majoittua.


Ohjelma

10:00 Ilmoittautuminen alkaa

11:00 Sukujuhlan avaus, Terttu Jurvanen

Yhteislaulua, Karjalisten laulu

Puheenvuorot, Eero Kunttu ja Tapani Kunttu

Yhteislaulua, Karjalan kunnailla

11:40 Sääntömääräinen sukukokous

Yhteislaulua, Heili Karjalasta

12:20 Esitelmä Kuntun kultaisesta aarteesta, Juuso Kunttu

12:45 Ruokailu

13:45 Yhteiskuva

14:00 Järviristeily Repovedellä

16:00 Kahvit

Katsaus sukuseuran historiaan, Tapni Kunttu

Kuntun sukuseuran moton julkistaminen, Juuso Kunttu

Sukuviirien luovutus, Terttu Jurvanen

Kuntunvuoren esittely, Juuso Kunttu

17:30 Siirtyminen Kuntunvuorelle


Sukujuhlan hinta on 45 euroa jäsenmaksun maksaneelta jäseneltä ja 50 euroa muilta.

Lasten hinnat: 13–17 -vuotiaat 45 euroa

4–12 -vuotiaat 25 euroa

3-vuotiaat ja nuoremmat ilmaiseksi.

Juhlan hintaan sisältyy monipuolinen buffet-lounas, risteily ja iltapäiväkahvit.


Sukujuhlaan ilmoittautuminen

1) Sukujuhlan osallistumismaksu maksetaan etukäteen Kuntun sukuseuran tilille. Maksun saajan nimi on Kuntun sukuseura ry ja tilinumero Nordeassa FI17 1093 5000 0284 28. Maksun viestikenttään kirjoitetaan "sukujuhla" sekä niiden henkilöiden nimet joita maksu koskee.

2) Maksun maksamisen jälkeen ilmoitetaan sukujuhlaan tulijoiden nimet, syntymäajat, sukuhaara ja maksettu summa Lea Varpaselle leavarpanen@gmail.com. Samalla voi ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat. Maksut ja ilmoittautumiset pyydetään tekemään perjantaihin 6.8.2021 mennessä. Sukujuhlavastaava Lea vastaa tarvittaessa kysymyksiin, puh. 040 727 1719.


Orilammen majan sijainti ja yhteystiedot

Orilammen majan osoite on Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi. Maja sijaitsee Kouvolan pohjoisosassa, entisessä Valkealan kunnassa. Mahdollisissa majoitustoiveissa pyydetään ottamaan yhteyttä suoraan Orilammen majaan. Majan puhelinnumero on 05 389 881 ja sähköpostiosoite info@orilampi.fi. Lisätietoja ja majoituksen nettivarauspalvelu löytyy osoitteesta orilampi.fi.


Tervetuloa viettämään sukujuhlaa kanssamme ja tapaamaan tuttuja!


Kuntun Sukuseura ry:n hallitus / Sukujuhlatoimikunta

"Suomen kultareitti" -risteily

Sukujuhlan ohjelmaan kuuluu Kultareitti-risteily, joka on ohjelmallinen risteily yhdistettynä Repoveden upeisiin maisemiin. Tuuletar ll kuljettaa sinut Vuohijärveltä Repoveden puolelle ja matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan kalliomaalauksineen ja Kuutinlahden uittorännin. Pääset myös vierailemaan Mäntysaaren 700-vuotiaalla hautausmaalla ja sen viehättävässä kappelissa. Matkan aikana kuullaan alueen historiasta ja taruista sekä lauletaan yhdessä merimieslauluja hanurin säestyksellä, samalla kun ihaillaan Repoveden maisemia järven selältä. Risteilyn varrelta löytyy myös Kuntun kulta-aarteen kätköpaikka.

Risteily kestää kaksi tuntia. Aluksessa on vessa ja myynnissä on halukkaille virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä. Lisätietoja risteilystä täällä.

Kysymyksiä liittyen sukujuhlaan


Järjestetäänkö sukujuhla?

Sukujuhla järjestetään jos se on rajoitusten puolesta mahdollista. Tällä hetkellä ei ole tiedossa juhlan estäviä rajoituksia. Päivitämme nettisivuille uutta tietoa jos tilanne muuttuu.


Voiko sukujuhlaan osallistumisen perua jos tilanne muuttuu?

Sukujuhlaan osallistumisen voi perua perjantaihin 13.8.2021 mennessä, jolloin osallistumismaksun saa takaisin. Tämän jälkeen tapahtuneissa peruutuksissa maksua ei palauteta. Jos sukujuhla peruuntuu rajoitusten vuoksi niin kaikki maksut palautetaan.


Mitä tapahtuu jos juhla perutaan?

Jos juhla joudutaan perumaan niin asiasta ilmoitetaan näillä nettisivuilla, sekä sähköpostilla suoraan ilmoittautuneille. Kaikki maksetut osallistumismaksut palautetaan. Tavoite on kuitenkin pitää yhdistyksen lakisääteinen kokous sovittuna päivänä 21.8.2021. Tässä tapauksessa kokous järjestetään etäyhteydellä. Yksityiskohtaiset ohjeet etäkokoukseen osallistumisesta tulevat näille sivuille. Toivomme että mahdollisimman moni sukulainen osallistuisi poikkeustilanteessa etäkokoukseen, jotta voimme turvata yhdistyksen toiminnan jatkumisen seuraavalle kaudelle. Etäosallistuminen kokoukseen on ilmaista. Käytettävä ohjelma olisi Zoom, jonka voi ladata ilmaiseksi kotikoneelle tästä linkistä.


Voiko sukujuhlaan osallistua etänä jos rajoituksia ei ole?

Jos sukujuhlan voi järjestää kokoontumisrajoitusten puolesta elokuussa, mutta koronatilanne on merkittävästi heikentynyt harkitsemme etäyhteyden tarjoamista niille, jotka eivät voi tulla paikan päälle. Ota yhteyttä sukujuhlavastaava Lea Varpaseen ja kerro kiinnostuksestasi. Etäyhteys toteutettaisiin Zoom-ohjelmalla.


Voiko sukukokoustilassa Vuohijärvisalissa pitää turvavälejä?

Vuohijärvisaliin mahtuu 120 ihmistä. Näillä näkymin kokoukseen odotetaan noin 45 henkeä, joten turvavälejä voi pitää eri seurueiden välillä. Salissa on ilmastointi.


Voiko risteilyllä pitää turvavälejä?

Risteilyalus Tuuletar 2 on rekisteröity 120 matkustajalle. Risteilylle odotetaan näillä näkymin noin 40 henkeä. Mukana saattaa olla myös muita matkustajia. Turvavälejä voi todennäköisesti pitää aluksessa ainakin eri seurueiden välillä.


Järjestetäänkö risteily jos sataa?

Risteilyaluksessa on katto joten risteilylle voi mennä myös sadekelillä.


Miten Kuntunvuorelle mennään?

Halukkaat voivat lähteä käymään sukujuhlan päätteeksi Kuntunvuorella. Vuori sijaitsee kahden kilometrin päässä Orilammen majasta pohjoiseen, lähellä maantietä. Suositeltu kulkutapa paikalle on oma auto. Tarvittaessa vuorelle voi myös kävellä varovasti maantien reunassa. Kävelymatka kestää noin 15 minuuttia. Autot jätetään noin 100 m päähän, loppumatka vuorelle kuljetaan jalan. On hyvä varata mukaan tukevat kengät metsämaastossa kulkemiseen, sekä mahdollisesti sadevarustus.


Voiko liikuntarajoitteinen tulla sukujuhlaan?

Orilammen majalla Vuohijärvisali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, johon kuljetaan portaita pitkin. Ruokasali buffetteineen on ensimmäisessä kerroksessa. Talossa ei ole käsittääksemme hissiä. Avustusta portaissa liikkumiseen on saatavilla.

Risteilyalukseen noustessa on muutama porras, sekä muutama lisää jos haluaa kiivetä veneen katolle.

Kuntunvuorelle lähtemistä ei suositella liikuntarajoitteiselle. Paikkaa voi halutessaan katsella vähän kauempaa vaikkapa ajamalla autolla paikan ohi.

© 2022 Kuntun Sukuseura ry