Kuntun Sukuseura ry

Kuntun sukuseura on perustettu Savitaipaleella 14.9.1991 ja sen kotipaikka on Savitaipale. Yhdistysrekisteriin se on merkitty 25.3.1993. Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsenten keskuudessa.

Toteuttaakseen tarkoitustaan sukuseura järjestää sukukokouksia ym. tilaisuuksia, kerää sukua koskevaa tietoutta, selvittää suvun vaiheita ja saattaa tutkimustyön tulokset jäsenten tietoon, harjoittaa sukuseuran tarkoitusperiä edistävää julkaisutoimintaa sekä pitää jatkuvasti yllä luetteloa suvun jäsenistä.

Sukuseuran asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu kahdeksan jäsentä. Hallituksen tiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot.

Ohjeet seuraan liittymiseen ja seurasta eroamiseen löytyvät täältä.

Ohjeet yhteystietojen päivittämiseen löytyy täältä.

Seuran perustamisen historiaa ja hallituksessa olleiden henkilöiden lista löytyy täältä.

Kuntun sukuseuran järjestämien tapahtumien luettelo löytyy täältä.

Kuntun sukuseuran säännöt

Kuntun sukuseuran saannot.pdf