Kuntun sukuseura

Tervetuloa Kuntun sukuseuran kotisivuille!

Welcome to the homepage of Kunttu Family Association

English page

по-русски

Kuntun Sukuseura ry:n logo vuodesta 2008

Kuntun sukuseura on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on selvittää Kunttu-suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta sukulaisten keskuudessa.

Lisää tietoa yhdistyksestä täällä.

Sukuseura tiedottaa 15.3.2022

Kuntun Sukuseura ry:n tilinumero vaihtuu; vanha Nordean tili poistuu käytöstä hintojen nousun vuoksi. Uusi tili on Osuuspankissa, jota toivotaan jatkossa käytettävän. Maksujen viitenumeroita voi edelleen käyttää.

Nimi: Kuntun Sukuseura ry

Tilinumero: FI88 5415 0020 0720 52


Hyvää kevättä kaikille!

Terveisin,

Hallitus

Kuntun Sukuseuran 16. sukujuhla pidettiin lauantaina 21.8.2021 Orilammen majalla Kouvolassa

Paikalla oli 43 sukulaista. Sukukokouksen oma sivu.


Kuntun sukuseuran tunnuslause eli motto

Juhlavuoden 2021 kunniaksi Kuntun sukuseura käynnisti haun, jossa etsittiin suvulle ja sukuseuralle omaa tunnuslausetta eli mottoa. Mottoehdotuksia tuli yhteensä 17 kappaletta. Seuran uusi motto julkistettiin sukujuhlassa 21.8.2021.

Sukuseuralle valittu motto on: "Menneiden kunniaksi, tulevien puolesta".

Mottoehdotuksen tekijä oli Timo-Tapani Kunttu Kouvolasta.

Kuntun sukuseuran hallituksen antama lausunto moton valinnasta löytyy motto-haun omalta sivulta.

Sukuseura tiedottaa 11.7.2021


Hyvä Kuntun sukuun kuuluva!


Juhlavuosi 2021 ja sukuseuran 30-vuotisjuhla

Tänä vuonna tulee täyteen 30 vuotta Kuntun sukuseuran perustamisesta ja sen juhlistamiseksi sukuseura järjestää erityistä ohjelmaa. Sukujuhla ja yhdistyksen kokous järjestetään lauantaina 21.8.2021 Orilammen majalla Kouvolassa, entisen Valkealan pitäjän Kinansaaren kylässä. Katso sukujuhlakutsu.


Sukulehti 2021

Sukuseuran oma lehti Kuntun Suku ilmestyy kerran vuodessa. Vuoden 2021 lehti on julkaistu ja se on postitettu jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Numeron teema on Savitaipaleen sukuhaara. Tämän ja aiempien lehtien irtonumeroita voi tilata seuran postitusvastaavalta osoitteesta tarjamonto [at] gmail.com.


Muistojen keräys

Onko sinulla muistoja sukuseuran 30-vuotiselta taipaleelta? Oletko ollut mukana sukujuhlilla tai hallituksessa? Sukuseura kerää muistoja ja valokuvia seuran tapahtumista jälkipolvia varten seuran arkistoon. Tekstit ja kuvat voi lähettää sukuseuran sähköpostiin kuntunsukuseura [at] gmail.com. Sukuseura voi tukea rahallisesti seuran toimintaan liittyvien vanhojen valokuvien digitointia. Ota yhteyttä ja tiedustele asiasta sihteeriltä. Lisätietoja täällä.


Sukuseuralle oma tunnuslause eli motto - osallistu ideointiin

Juhlavuoden kunniaksi Kuntun sukuseura etsii suvulle ja sukuseuralle omaa tunnuslausetta eli mottoa. Lue ohjeet ja tee mottoehdotus täällä. Tehdyt mottoehdotukset tulevat näkyville nettisivuille sitä mukaa kun niitä tehdään. Ehdotuksia voi myös kommentoida. Sukuseuralle valittu motto julkistetaan kesän sukujuhlassa 21.8.2021.


Piirustustehtävä lapsille

Kuntun sukuseura järjestää juhlavuoden aikana piirustustehtävän lapsille. Tehtävän otsikko on "meidän suku". Piirustukset tai maalaukset tehdään kotona ja lähetetään skannattuna tai valokuvattuna sukuseuran sähköpostiin kuntunsukuseura [at] gmail.com. Teokset voi lähettää myös postissa osoitteeseen Juuso Kunttu, Fleminginkatu 13 A 26, 00500 Helsinki. Mukaan tulee liittää pieni kuvaus teoksen sisällöstä, tekijän nimi, ikä ja kotikaupunki, vanhempien nimet ja sukuhaara. Kaikki työt tulevat näkyville tänne.


Jäsenmaksut

Koronatilanteen vuoksi sukuseuran kaksivuotisrytmiä jouduttiin muuttamaan ja jäsenmaksujen keräysaikoihin tuli pieniä muutoksia. Jäsenkirjeen mukana on lähetetty yhden vuoden jäsenmaksulomake. Vuonna 2022 palataan takaisin kahden vuoden välein tapahtuvaan jäsenmaksujen keräämiseen.


Hallitukseen avautuu paikkoja

Kuntun sukuseuran hallitus on eräänlainen suvun vanhimpien neuvosto joka ajaa suvun asioita. Hallituskausi kestää kaksi vuotta. Kauden vaihtuessa on mahdollista uusille jäsenille liittyä mukaan. Olisitko kiinnostunut hallituspaikasta seuraavalla kaksivuotiskaudella? Hallitustyöskentely on kevyttä ja sisältää keskimäärin neljä kokousta vuodessa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen kokouksessa sukujuhlan yhteydessä 21.8.2021. Voit ilmoittaa kiinnostuksesta etukäteen seuran sihteerille. Tervetuloa.


Sukukirja

Vuonna 2016 valmistunutta Kuntun suvun sukukirjaa Kotoisin Kunttulasta - 400 vuotta Kunttu-sukua voi tilata Juuso Kuntulta osoitteesta juuso.kunttu [at] gmail.com. Kirjan hinta on 40 € + postikulut.


Yhteystietojen muutokset ja uudet jäsenet

Jäsentietojen muutokset, osoitteenmuutokset, uudet sähköpostiosoitteet ja uudet jäsenet pyydetään ilmoittamaan jäsenrekisteristä vastaavalle Tarja Montolle osoitteeseen tarjamonto [at] gmail.com.


Facebook

Sukuseuran Facebook-sivu löytyy täältä. Lisää meidät kaveriksi, tykkää ja kommentoi!

Ajankohtaista

15.3.2022. Yhdistyksellä uusi käyttötili Osuuspankissa.

15.7.2021. Jäsenkirjeet ja uusin numero 5 Kuntun Suku -lehdestä on postitettu jäsenille.

23.1.2021. Kuntun sukuseuran uudet kotisivut on avattu osoitteeseen kuntut.fi. Vanhat kotisivut kuntut.org poistuvat käytöstä.

20.7.2020. Kuntun Suku -lehden numero 4 on postitettu jäsenmaksun maksaneille sukuseuran jäsenille jäsentiedotteen kanssa.

25.5.2020. Vuoden 2020 sukukokous ja -juhla siirtyy vuoteen 2021 vallitsevan koronatilanteen takia. Sukukokous järjestetään 21.8.2021 Orilammen majalla Kouvolassa, entisen Valkealan pitäjän Kinansaaren kylässä. Juhlimme samalla sukuseuran 30-vuotista taivalta.

Kiinnostaako sinua saada tietoa sukunimestä Kunttu?

  • Kuntun suvusta kertovan sukukirjan Kotoisin Kunttulasta - 400 vuotta Kunttu-sukua esittely ja tilausohje on täällä.

  • Tuomas Salsteen keräämiin tietoihin sukunimestä Kunttu tästä.

  • Sukulinkeistä voit etsiä lisätietoja Kunttu-suvun asuinpaikoista, tapahtumista ja sukulaisten elämästä.

  • Geneanet-yhtiön sivustolla on tietoja yli 900:sta Kunttu-nimisestä henkilöstä. Kunttu-sukunimen oma sivu on täällä.

  • Geni.com -sivustolla on tietoja yli 800:sta Kunttu-nimisestä henkilöstä.

  • MyHeritage-yrityksen Kunttu-sukunimen oma sivu on täällä. Kunttu-nimi mainitaan yrityksen tietokannassa lähes 6900 kertaa.

  • Ancestry.com -yrityksen Kunttu-sukunimen oma sivu on täällä. Kunttu-nimi mainitaan 760 kertaa. Sivu on englanninkielinen.

  • AncientFaces -yrityksen Kunttu-sukunimen oma sivu on täällä. Kunttu-nimi mainitaan 13 kertaa. Sivu on englanninkielinen.

  • Findagrave.com -palvelusta voi hakea Kunttu-nimisten henkilöiden hautakiviä ympäri maailmaa. Sivu on englanninkielinen.

© 2022 Kuntun Sukuseura ry